Wie schrijft hier?

Lotte Kuipers

Mijn vader vertelde me altijd dat als je drinkt en van bier houdt, je blij zult zijn met glazen. Glaswerk is immers een geschenk uit de hemel. Ik ben een kunstenaar en ik hou van kunst, maar tegelijkertijd ben ik een bierdrinker.

Ik heb ook een blog over mijn avonturen in de bierwereld. Mijn naam is David en ik ben geboren en getogen in Utrecht. Na mijn eerste baan in de bierindustrie besloot ik de wereld rond te reizen om veel verschillende bieren te proberen. Mijn droom is om weer in een brouwerij te werken en ik ben verliefd op bieren. Ik ben geboren op 6 oktober en ik ben nu 31 jaar oud. Ik werk al 4 jaar en ik heb twee zonen (3 en 8 jaar). Ik ben heel gelukkig en gezond. Ik ben heel dicht bij mijn ouders, die in Nederland wonen. Ik hou altijd van reizen en ik ben momenteel in Barcelona, Madrid, Istanbul en het Midden-Oosten..

Toen ik in 2007 met deze blog begon, wilde ik een website maken om mijn ervaring op het gebied van bier te laten zien en mijn kennis te delen met het Nederlandse publiek.

Pas in 2007 kon ik een goede bron van informatie vinden over glazen voor bier. Ik kocht eerst een paar glazen, maar al snel besefte dat ik niet erg goed in hen en had geen idee wat ik aan het doen was. Nu ik meer ervaring heb voel ik dat ik meer diepgaande berichten over glazen voor bier kan bieden, maar ik laat de technische details voor een andere blog. Om het meeste uit deze blog te halen, moet je vertrouwd zijn met glazen voor bier. U moet weten wat voor soort glazen nodig zijn voor uw specifieke type bier, welke materialen te kopen en hoe ze te gebruiken, welke materialen te gebruiken voor uw apparatuur, en nog veel meer. Aangezien dit een doorlopend project is, wordt het bericht regelmatig bijgewerkt. Ik heb veel verschillende glazen gebruikt voor mijn verschillende bieren. Ik zal na de volgende info over glazen voor bier: Materiaal: Glaswerk is gemaakt van veel verschillende materialen en de verschillende soorten materialen zijn als volgt: • Glas: Glas heeft twee belangrijke materialen. Glas en plastic..

Leven

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om in Nederland te blijven en mijn eigen blog te starten om mijn kennis met u te delen. Ik ben erg blij dat ik u kan laten zien hoe u met glazen voor bier en brouwerij werken. Ik hoop dat je het ook leuk vindt.

Om het makkelijker te maken om te navigeren in deze blog, raad ik aan om deze korte gids voor een bril in Nederland te volgen. Het legt de technische details, de materialen en hoe het opzetten van een bril kast in een brouwerij. Dus, laten we er in duiken! Allereerst heb je een biertje of een vat nodig. Nu, voor mij is dit nooit echt een probleem geweest, omdat mijn eerste glas nooit echt bierglas was geweest. Sindsdien heb ik een paar meer en nog veel meer van hen. Vroeger gebruikte ik maar één glas, nu heb ik er vier. Voor mij is het een absolute noodzaak, anders zou ik nooit in staat zijn om een biertje mee te drinken..

Ik heb dit altijd al willen doen omdat glazen niet erg praktisch zijn en de beste glazen zijn degenen die perfect zijn voor het bier dat je drinkt.

Ik ben voortdurend experimenteren met verschillende glazen om ze handiger voor bierdrinkers.

Ik heb ook geprobeerd verschillende ontwerpen op verschillende glazen en vond dat de meeste van hen waren gewoon te groot voor mijn smaak, dus ik heb altijd een aantal kleine verbeteringen en eindigde met dit ontwerp:

Het is niet mijn beste, maar het is vrij goed. Het heeft een klein gaatje voor de bril, dus het is gemakkelijk vast te houden in je hand en maakt het gemakkelijk om de bril mooi en strak op de bril te houden. En er is een gat voor de deksels van je bril, zodat je ze verwijderen als je wilt, en dit ontwerp is ook zeer veelzijdig. De deksels zijn niet de meest delicate in de wereld en ze passen perfect, dus ik meestal gewoon een pet op hen nadat u het bier drinken..