Welke glazen voor bier en brouwerij worden aanbevolen door experts?

Lotte Kuipers

Het hangt ervan af. In het algemeen adviseer ik die glazen die u het beste uitzicht geven. Naar mijn mening moeten die glazen je een goed, duidelijk, duidelijk beeld geven van het bier en de ingrediënten. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Wat zijn de verschillen tussen een goede en een goed uitziende bril voor bier en brouwerij? Het is een ouderwetse kwestie: Wat betekent het om 'knap' te zijn? Je zou denken dat als ik de glazen en de glazen goed zijn, het bier en brouwerij zijn goed. Maar het is niet zo eenvoudig. Bijvoorbeeld, aan het eind van de dag, de bril die u wilt zal afhangen van het product dat u op zoek bent naar. Bijvoorbeeld, in België, een glas dat is erg dun en dat heeft een dunne rand is een 'abstraktiur' en zal mooi zijn. Voor een 'bierbier' bij een kleine brouwerij zal bijvoorbeeld een kleine bril van een mooie vorm waarschijnlijk een 'de Kriek' zijn (de glazen van een bier gebrouwen met Kriek gist en een dunne rand, die in belgië in de 19e eeuw werden gebruikt) of, bij een meer populaire brouwerij, een 'dolken' (zeer dunne glazen met een dunne rand) (de 'dolken' worden in België gebruikt voor bier geserveerd in kleine kruiken). Maar op het einde, dit is slechts een kwestie van smaak en dat is iets wat ik zal meer bespreken in de volgende post. Zo ziet een goed biertje eruit. Ook Tefal Raclette Grill 8 Personen is een test waard. Dus, de volgende keer dat u in een brouwerij, zorg ervoor dat het glas dat u koopt is van de 'right-size' voor uw bier en dat het past bij uw fles en het glaswerk. En als je de glazen koopt in een brouwerij waar het glaswerk in de fabriek wordt gemaakt, moet je voorbereid zijn op wat je krijgt. Je zult geen glas kunnen vinden dat perfect is. U zult veel moeten betalen voor iets dat u tegen een betere prijs ergens anders zult vinden. Dit onderscheidt het expliciet van producten zoals Wok Walcheren. Een goed voorbeeld hiervan is het 'Pilsen Glas'. Overweeg een Bureau Onderlegger Paarden beoordeling. In sommige brouwerijen in Pilsen wordt het glaswerk voor bier in de fabriek gemaakt en het 'Pilsen Glass' is in de best mogelijke vorm. Het is zo groot en sterk dat het de perfecte maat voor de fles (die echt nodig is in Pilsen) en het glas is zo goed gemaakt dat de druk in het bier niet kan ontsnappen aan de zijkanten en het niet vast komen te zitten in de dop - en dit is allemaal mogelijk alleen voor een glas van die vorm. Maar dit zijn niet de enige voorbeelden. In sommige andere brouwerijen is het glas gemaakt en is echt goed. Maar er zijn andere glazen die beter zijn - of erger - voor het bier en het is gemakkelijk om te zien welke beter is. Maar je niet vergelijken.

Dus je zien dat het echt moeilijk is om te weten welke vorm beter is voor je. Vergeleken met bierglas, kan het veel bevorderlijker zijn. .