contacteer mij

Lotte Kuipers

Contact Form

Ik ben zeer actief op sociale netwerken en ben in staat om te antwoorden binnen enkele dagen. Ook als je een speciale eis hebt, zal ik het overwegen. Als ik informatie heb die ik niet heb, neem dan gerust contact met mij op.

De bril heeft een innovatief design. Glazen zijn gemaakt van verschillende materialen. De frames zijn gemaakt van zacht polypropyleenschuim en de deksels zijn gemaakt van metaalfolie. Bovendien zijn de glazen gebouwd met een geïntegreerde handgreep en kan worden gemonteerd op elke standaard vlakke houten of metalen tafel. Glazen kunnen worden besteld met een roestvrije of heldere bril. Het glaswerk is verkrijgbaar in de volgende kleuren: (alle kleuren met uitzondering van zwart) De kleur van de glazen is afhankelijk van de kleur van het bier en het merk. De glazen worden meestal verkocht met een helder glas. Een zwart glas zal beschikbaar zijn voor ongeveer 1 euro. Het zwarte glas wordt gebruikt wanneer er slechts één merk bier is en het bier een roodbruine kleur heeft..

Als u contact met mij wilt opnemen over een bier gerelateerde dingen of als je meer weet over het onderwerp, laat het me weten.

Ik zal proberen om deze blog elke week bij te werken, om het laatste nieuws uit de Nederlandse bierindustrie op te nemen en om u te voorzien van informatie die u misschien niet elders hebt gevonden. Vandaag ben ik blij om een nieuwe post aan te kondigen. Het gaat over glazen voor bier. Zoals u wellicht weet, bierglazen zijn een van de belangrijkste aspecten van een proeverij. U wilt in staat zijn om uw bier te drinken met een goede bierglas en hebben het klaar om te gaan. Als brouwerijeigenaar moet ik toegeven dat ik een probleem heb met de manier waarop brillen in Nederland worden geproduceerd. Als je net als ik bent, heb je veel vragen over glaswerk. En niet alle antwoorden zijn goed. Het is belangrijk om eerlijk te zijn en om accurate informatie te geven over wat je krijgt jezelf in. Deze gids moet u helpen als u vragen hebt over uw glas..

Openingstijden